Alkatreszgyartas teruleten nekunk nincs lehetetlen! - szinkronbt.hu

Az alkatrészgyártás jó megoldás…

Mi, itt a Szinkron Bt-nél mindig is büszkék voltunk arra, hogy kiváló minőségű és egyedi alkatrészeket vagyunk képesek gyártani a legkülönfélébb iparágak számára. Akár kis darabszámú megrendeléseket is teljesítünk, és előfordul, hogy magánszemélyek is hozzánk fordulnak segítségért. Az idei év egyik legemlékezetesebb projektje számunkra eddig egy fűnyíró alkatrész rekonstrukciója és legyártása volt. A minket megkereső Péter elmondta, hogy az alkatrész beszerzési lehetőségek hiánya miatt gondolt arra, hogy alkatrészgyártással foglalkozó cégként szeretne minket kihívás elé állítani.
Elmondta, hogy a tönkrement alkatrészt csak az USA-ból lehet beszerezni. A beszerzési idő és a nemzetközi szállítás költségei azonban nem voltak ideálisak számára, ezért gondolt az egyedi alkatrészgyártásra, mint megoldásra. Örömmel álltunk a kihívás elé.

Alkatrészgyártás, ami még nekünk is feladta a leckét

Sokat látott szakembereink azonnal elkezdték a meghibásodott fűnyíró alkatrész vizsgálatát. Felmértük a műszaki követelményeket, és igyekeztünk rekonstruálni a sérült, törött alkatrész alapján, hogy milyen is lehetett fénykorában.
Bevallom, nem volt könnyű, de szerintem pont az ilyen feladatok adják az alkatrészgyártás esszenciáját. Ettől csodás, és számomra megunhatatlan ez a munka. Nem is tudom elképzelni, hogy valaha is mással foglalkozzak. Átjárt az izgalom. Vajon sikerül-e a végén olyan alkatrészt készíteni, amely tökéletesen megfelel az eredeti minőségének és funkciójának egyaránt? A válasz részünkről biztosan igen, hiszen addig nem adjuk fel, míg a végeredmény nem lesz tökéletes. A tervezés során a kreativitást is sokszor latba kell vetni, ebben az esetben is szükségünk volt erre a képességre.

Büszke szolgáltató, elégedett ügyfél

Amikor elkészültünk az alkatrészgyártás feladatával, és kezünkben tarthattuk a munkadarabot, azonnal hívtuk Pétert, hogy jöjjön és próbálja ki, működik-e vele a gép. Ügyfelünk másnap személyesen jött el megköszönni a kitartó, és eredményes munkánkat, az alkatrészgyártás ugyanis ez alkalommal is sikeres volt, a gép újra tökéletesen működött.
Péter azóta több ismerősének is ajánlott minket, és azt is javasolta, hogy mostantól használjuk szlogenként az „Alkatrészgyártás területén nekünk nincs lehetetlen!” mondatot. Ígérjük, gondolkozni fogunk rajta!